Rabobank Clubkas Campagne 2018

HV De SPRINT en BC Deurne PIONIERS werken samen om meer stemmen binnen te halen voor de Rabo Clubkas campagne.

Laat je stem niet verloren gaan en breng een stem uit op 

HV De SPRINT 

en 

BC Deurne PIONIERS

Wat houdt de clubkas campagne in?

Als je reeds lid van de Rabobank bent dan krijg je automatisch een stemkaart van de Rabobank om van 3 tot en met 16 april je stemmen uit te brengen.

Dit kan op de volgende website https://www.clubkascampagne.nl

Uiteraard kun je ook je ouders, vrienden en kennissen activeren om hun stem op onze vereniging uit te brengen. 

 

Wat te doen met de overige stemmen?

Dit jaar ontvang je 5 stemmen om te verdelen over verengingen naar jouw keuze. Je kunt maximaal 1 stem geven aan een vereniging. Dit betekent dat je nog 4 stemmen over hebt nadat je op HV De Sprint hebt gestemd. Wij zijn dit jaar een samenwerking aangegaan met basketbal vereniging “Interkosmos Pioniers” uit Deurne. Wij willen je dan ook verzoeken om 1 van je overgebleven stemmen te geven aan onze collega vereniging. 

 

Wat kun je doen als je geen lid bent van de Rabobank?

Alle mensen die je kent (ouders, opa’s en oma’s , ooms , tantes, buren kennissen enz.), welke lid zijn van de Rabobank, vragen om hun stemmen uit te brengen op onze verenigingen!

Dus wil je onze verenigingen financieel steunen zonder dat het je zelf geld kost? Probeer dan zoveel mogelijk Rabobank leden te laten stemmen op HV De Sprint en Interkosmos Pioniers, of zoveel mogelijk bekende lid te laten worden van de Rabobank zodat ze kunnen stemmen op onze vereniging.

Uiteraard proberen wij als Sponsor Commissie en PR commissie hier ook zoveel mogelijk aandacht aan te besteden d.m.v. nieuwe aangepaste advertenties in het clubblad, advertenties op onze website www.hvdesprint.nl, het hangen van posters in de hal en het adverteren op onze facebook pagina https://www.facebook.com/hvdesprint/ 

Wij hopen als Sponsor Commissie dat alle leden dit kleine beetje moeite willen doen voor ONZE vereniging zodat we samen kunnen bouwen aan een gezonde financiële situatie voor ONZE vereniging.

Mochten er vragen zijn over de Rabobank Clubkas Campagne dan kun je terecht bij de Sponsor Commissie of op de site van de Rabobank www.clubkascampagne.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

De Sponsor Commissie