Handbalvereniging De Sprint met positief gevoel het jubileumjaar in

Handbalvereniging De Sprint uit Deurne heeft onlangs weer de jaarlijkse vergadering gehouden. Dit keer met een nieuw bestuur aan kop. Carlus Geboers heeft afgelopen jaar de voorzittershamers overgenomen van Patty Proenings.

Naast Carlus Geboers heeft het bestuur ook twee nieuwe leden erbij, namelijk Rob Geurts als penningmeester en Lies van de Laar als secretaris. Ten eerste sprak het bestuur waardering uit voor de hoge opkomst en alle inzet die iedereen heeft getoond het afgelopen seizoen. De voorzitter schetste de verschillende positieve ontwikkelingen en gaf aan dat de vereniging met een goed gevoel het 40-jarig jubileumjaar in kan.

Tijdens de jaarvergadering zijn door de vereniging meerde leden in het zonnetje gezet. Zo werd speciale dank uitgesproken aan drie betrokken heren, Harry Meulendijks, Freek Strauven en Wim van Haandel. Alle drie de heren hebben na jarenlange inzet, in meerde werkgroepen en commissies besloten dat het wel een tandje minder mocht. Als dank voor de vele jaren dat ze actief waren werden ze benoemd tot Lid van verdienste van de club. Een prestatie op trots op te zijn!

Ook werd aandacht geschonken aan vier leden die al 12,5 jaar lid zijn van de club en aan alle depothouders die iedere dag klaar staan om kledij te ontvangen. Als laatste werd de bekende Beker van Kees, voor de vrijwilliger van het jaar uitgereikt aan Jacco van den Munckhof.

De vergadering werd afgesloten nadat alle leden hadden ingestemd met de plannen voor het nieuwe seizoen.