Uitnodiging Bowlen

Hallo jongens en meiden van HV de Sprint,

Het is weer tijd voor de jaarlijkse jeugdactiviteit van HV de Sprint! Wel op zaterdag 28 januari 2017, wanneer we om 13.15 uur vanaf De Kubus zullen vertrekken om te gaan bowlen in Oostrum. 

We zullen bowlen van  14.00 tot 15.00 uur. Deze middag wordt gezorgd voor wat te drinken tussendoor en nadien eten we met z'n allen nog een frietje met een snack. Rond 16.30u uur verwachten we weer terug te zijn bij De Kubus.

Om goed uit de kosten te komen vragen we een eigen bijdrage van €5,= per persoon. Dit moet je voldoen op de dag van vertrek. Zou fijn zijn als je het gepast kunt betalen. We hebben ook nog een vraag voor jullie ouders: Wie wil ons helpen met het vervoer? De ouders die heen én terug rijden, mogen op kosten van de Sprint ook een frietje eten. Bowlen voor ouders is deze dag echter niet toegestaan. Het is ook niet de bedoeling dat broertjes, zusjes of buurkindjes mee gaan.

Heb je d'r al zin in? Geef je dan snel op, maar in elk geval vóór 4 januari 2017! Dat kun je doen door het ingevulde opgaveformulier in een gesloten envelop met daarop je naam en team, in te leveren bij een van de AC-leden. Nog makkelijker kun je je opgeven via het mailadres van de AC: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef duidelijk je naam en team op. Vergeet ook niet te vermelden of je ouders wel/niet meehelpen met vervoer (zie hieronder)

De kinderen en ouders die zich hebben opgegeven, krijgen nog een bevestiging van de AC. Mochten jullie (ouders) nog vragen hebben, dan kun je altijd even bellen naar Ellen Wijnands (06-11147724) of Ron Smits (06-34049182)

Groetjes van de AC, 

Download het aanmeldformulier