Herfsthandbaltoernooi

Binnenkort komt de herfstvakantie eraan! Verveling? Weinig beweging?

Oplossing: een dagje lekker bezig zijn samen met je klas/schoolgenoten.

Op dinsdag 25 oktober 2016 wordt er namelijk in sporthal de Peelhorst te Deurne een handbaltoernooi georganiseerd voor de groepen 5 tot en met 8.

’s Morgens (van 9.00-12.00uur) staat het toernooi in het teken van de groepen 5 en 6 en ’s middags (van 12.30-17.00 uur) de groepen 7 en 8. Het gehele toernooi wordt begeleid door onze oudste jeugdleden en jeugdtrainers.

We starten het toernooi met een spelregeluitleg en onze jeugdleden zullen een demonstratiewedstrijdje geven zodat de spelregels uitgelegd kunnen worden.

Het is dus helemaal niet erg als je nog nooit iets met handbal gedaan hebt. Wij helpen je wel!  Vervolgens worden er handbalwedstrijden gespeeld en wordt er afgesloten met een shoot-out. (op goal gooien) en natuurlijk de prijsuitreiking.

We weten uit ervaring dat het voor de kinderen een leuke en sportieve dag is, waarbij wij als handbalvereniging ook kunnen laten zien wat wij de kinderen te bieden hebben.

Aan het toernooi zijn GEEN kosten verbonden.

Het zou toch mooi zijn als we alle scholen van Deurne op 25 oktober terugzien?

Ik wil hierbij dan ook vragen om binnen de school (via ouderraad, of ouder, of betrokken leerkracht) te inventariseren wie er mee wil doen.

We willen graag voor 4 oktober weten hoeveel teams wij kunnen verwachten.

Onderstaand formulier kan daarvoor ingevuld worden.

Na inschrijving zal een bevestiging van ontvangst volgen. Vervolgens worden de teams verwacht op de aangegeven tijdstippen. (9.00 uur voor groep 5 en 6) en (12.30 uur voor groep 7 en 8). Er komt dus vooraf geen programma van de indeling. Deze wordt op de dag zelf overhandigd.

Welkom op 25 oktober! Wij hebben er zin in!

HV De Sprint.

Download hier het inschrijfformulier