De Sprint viert het 40-jarig jubileum!

Beste leden, oud-leden en vrienden van handbalvereniging De Sprint.

We hebben er 40 jaar op moeten wachten maar dit jaar is het dan eindelijk zover:

De Sprint viert het 40-jarig jubileum!
We willen dit als vereniging niet zomaar voorbij laten gaan en dus gaan we het vieren met jullie allemaal, leden, oud-leden en vrienden van De Sprint.

Wanneer: Zaterdag 22 & zondag 23 september 2018
Waar: Sporthal De Peelhorst, St. Jozefstraat 70 in Deurne

Het feest weekend zal zaterdag om 13:00 beginnen met een toffe 6kamp voor alle jeugdleden, vervolgens aansluitend een heerlijke BBQ voor alle leden en partners, om 19:30 zullen we de avond afsluiten met een feestavond!

We nodigen je graag uit om samen met ons het 40-jarig bestaan te vieren, gezellig bij te praten en herinneringen op te halen. Het belooft een mooie avond te worden.

Op zondag 23 september zal er een wedstrijd gespeeld worden tussen huidige leden en oud-leden, zowel heren als dames (mocht je als oud-lid hier aan deel willen nemen laat het ons dan weten) en aansluitend zullen er oefenwedstrijden gespeeld worden door onze vaandelteams.

Om genoeg eten en drinken in huis te halen zodat niemand iets te kort komt, horen we graag of we je kunnen verwachten op 22 en/of 23 september.

Zie hiervoor de aanmeldformulieren!

Download het opgavenformulier voor de jeugd

Download het opgavenformulier voor BBQ en feestavond