Vacature Oproep

Om de doelpalen stevig te kunnen laten staan is het besturen van een vereniging een belangrijk middel om doelen uiteindelijk te kunnen behalen

Daarom zijn wij op zoek naar:

VACATURE 1: Secretaris Handbalvereniging De Sprint PER DIRECT

Omschrijving van de werkzaamheden

Wij zijn met spoed op zoek naar een secretaris voor onze handbalvereniging. De werkzaamheden bestaan met name uit het organiseren van de communicatie. Post verspreiding. E mail verspreiding. Notuleren bestuursvergadering. Organiseren en planning van de Algemene Ledenvergadering. Beheer van het info mail adres. Contactpersoon beheer website. Tevens maak je deel uit van het bestuur van de handbalvereniging.

Profiel vrijwilliger

Ons huidig bestuur bestaat op het moment uit 4 bestuursleden, waarvan een voorzitter, penningmeester en 2 leden. Door het plotseling overlijden van onze secretaris hebben wij op korte termijn een invulling nodig voor de secretariaatswerkzaamheden. Je hoeft geen verstand te hebben van handballen. Ben jij accuraat en daadkrachtig? Heb jij tijd om regelmatig post te lezen en door te sturen? Ben jij goed in het organiseren en plannen? Dan zouden we het heel fijn vinden als jij bij ons team aansluit.

Organisatie heeft te bieden

Onze handbalvereniging is een sportieve en gezellig club. Er is veel betrokkenheid en het we zijn aan groeien in leden, maar ook het niveau van het handbalspel wordt steeds hoger. De ambities zijn hoog, maar we blijven ons gezond verstand gebruiken en blijven nuchter in de mogelijkheden die wij hebben als handbalvereniging.

Werktijden

De werktijden zijn vrij in te vullen. We vergaderen 1 keer per maand en rond de tijd van de Algemene Ledenvergadering (februari) is er voor de secretaris vaak wat meer werk. (jaarverslag opstellen, vergaderingen plannen en organiseren). In overleg is er altijd veel mogelijk.

VACATURE 2: Penningmeester Handbalvereniging De Sprint

Omschrijving van de werkzaamheden

Beheer administratie handbalvereniging. Incasso contributies. Betalingen verrichten, Jaarrekening opmaken, Budgetbewaking, Begrotingen opmaken, Meerjarenprognoses opmaken. Tevens maak je deel uit van het bestuur. Je kunt en mag de werkzaamheden volledig beperken tot de administratieve handelingen, maar ook je inbreng op bestuurlijk niveau wordt gewaardeerd.

Profiel vrijwilliger

Wij zoeken iemand die ervaring heeft in het voeren van administraties. Je hoeft geen verstand te hebben van handballen. Tijdigheid is een belangrijke voorwaarde voor het goed uitvoeren van de werkzaamheden. Veel vrijwilligers schieten op persoonlijke titel geld voor. Het is natuurlijk prettig als ze snel hun geld weer terug mogen ontvangen. Alles gaat in samenwerking met het bestuur.

Organisatie heeft te bieden

Wij zijn een leuke, gezellige en sportieve vereniging. De ledenaantallen zijn aan het groeien en ook het handbalspel komt steeds meer op een hoger niveau. Ook de mogelijkheden van een regionale handbalschool zijn we aan het onderzoeken. Dit vraagt een goed beeld van de financiële kaders.

Werktijden

De werktijden zijn vrij in te vullen. De bestuursvergadering staat voor 1 keer per maand gepland. Per kwartaal vinden de incasso´s plaats. In de algemene ledenvergadering wordt door de penningmeester een toelichting gegeven op de financiën. In het najaar ligt het accent met name op de begroting.

VACATURE 3: Lid bestuur met verstand van handbal!

Omschrijving van de werkzaamheden

Onze Handbalvereniging is groeiende! Op het gebied van het handbalspel, maar ook zien we een groei van ons ledenaantal. In een toch al complexe maatschappij is het lastig om een vereniging goed te kunnen laten draaien. Je communicatie moet goed op orde zijn. De financiële kaders moeten duidelijk zijn. Organisatorisch vraagt dit nogal wat. Uiteindelijk is het besturen nodig om het handbalspel optimaal op alle gebieden uit te kunnen voeren. Dit vraagt ook verstand van het handbalspel. Wat is er nodig om het handbalspel goed uit te kunnen laten voeren? Wij zoeken een bestuurslid die de technische kant van de vereniging (WT, JC, WS) kan vertalen in beleid en welke randvoorwaarden we daarvoor nodig hebben.

Profiel vrijwilliger

Ons huidig bestuur bestaat op het moment uit 4 bestuursleden, waarvan een voorzitter, penningmeester en 2 leden. We zoeken iemand met verstand van handbal die zoals bovenstaand beschreven uitvoering kan geven. Betrokken, daadkrachtig, communicatief vaardig en verstand van het handbalspel.

Werktijden

De werktijden zijn vrij in te vullen. We vergaderen 1 keer per maand. Om een juiste invulling te kunnen geven aan je bestuurswerkzaamheden is het raadzaam om regelmatig de technische commissies op te zoeken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Patty Proenings, voorzitter bestuur.